DAFMerceds
TT

Nieuws

 • DAF neemt deel aan de Faymonville Road Show

  DAF neemt deel aan de Faymonville Road Show

  Het bedrijf Faymonville heeft onlangs een nieuwe 8x4 -trekker van het merk DAF gekocht, een DAF XF FTM Super Space Cab met 510pk. Faymonville kocht deze trekker voor de grote “Roadshow”, die tijdens het hele jaar 2016 plaatsvindt. Tijdens de “Roadshow” zal een modulaire oplegger van het type CombiMAX direct aan de dealers en internationale klanten van Faymonville worden gepresenteerd.

  » Details
 • EcoTwin vertrokken vanuit Westerlo

  EcoTwin vertrokken vanuit Westerlo

  “België zal zich sterk maken voor een verdere ontwikkeling van truck-platooning in Europa”.  Met die belofte gaf adviseur Christophe Leurident van de Belgische mobiliteitsminister Galant vandaag in Westerlo het startsein voor het vertrek van de EcoTwin truck-platoon naar de European Truck Platooning Challenge. Woensdag 6 april wordt de EcoTwin-combinatie van DAF, TNO, NXP en Ricardo rond het middaguur op de Maasvlakte bij Rotterdam opgewacht door de Nederlandse minister van Infrastructuur en Milieu, Schultz van Haegen.

  » Details
 • 50 jaar DAF-productie in België

  50 jaar DAF-productie in België

  Precies 50 jaar geleden opende DAF Trucks in Oevel (Westerlo, België) haar cabinefabriek. DAF Trucks Vlaanderen N.V. groeide uit tot een toonaangevende en ultra-moderne productiefaciliteit, waarin alleen al de afgelopen 15 jaar zo’n €600 miljoen geïnvesteerd werd. Meer dan 2.200 medewerkers produceren er op dit moment 200 cabines en 450 assen per dag voor de populaire DAF CF- en XF-trucks. Dat DAF in Westerlo nu €100 miljoen investeert in een compleet nieuwe cabinelakstraat, bewijst het vertrouwen dat de truckfabrikant heeft in de toekomst van haar productiefaciliteiten in België.

  » Details
 • Debuut Fiat Professional's

  Debuut Fiat Professional's "Fullback" pick-up truck at the 2015 Dubai International Motor Show

  Lees meer over de nieuwe Fullback.

  » Details
 • Kilometerheffing gaat van start op 1 april 2016

  Kilometerheffing gaat van start op 1 april 2016

  Klik op onderstaande links voor meer informatie.

  » Details
 • VIAPASS

  VIAPASS

  Kilometerheffing voor vrachtwagens in België (+3,5 ton).

  » Detail downloaden